Mergi la conţinutul principal

ANUNȚ - a VII-a ediție a Simpozionului Memoria Europeană - „După Marele Război: provocări pentru Europa (1918-2018)

În calitatea sa de partener al unui eveniment special, Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale vă invită să participaţi în perioada 15-17 mai a.c. la a VII-a ediție a Simpozionului Memoria Europeană, având titlul „După Marele Război: provocări pentru Europa (1918-2018)”. Evenimentul este găzduit de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale împreună cu Biblioteca Naţională a României în sediul lor din Bucureşti, Bulevardul Unirii nr. 22.

 

Alături de specialişti de prestigiu internaţional și reprezentanți ai unor instituții publice și private din Europa, America de Nord și Israel, dar şi de personalităţi din lumea academică autohtonă, participanții vor avea ocazia de a fi prezenți la sesiuni de prelegeri, paneluri de discuții și oportunități de relaționare, în timpul cărora vor putea să-și prezinte instituția sau proiectul.

 

Mai multe informații, programul detaliat și formularul de înscriere sunt disponibile pe pagina: http://europeanremembrance.enrs.eu/edition2018/about .

Pentru a putea participa la lucrările Simpozionului, în limita locurilor disponibile, vă rugăm să vă înregistraţi pe pagina de internet indicată anterior.