Mergi la conţinutul principal

Comunicare rezultat final

COMUNICARE REZULTAT FINAL AL CONCURSULUI DE PROIECTE DE MANAGEMENT ORGANIZAT DE MINISTERUL CULTURII ȘI IDENTITĂȚII NAȚIONALE PENTRU OPERA NAȚIONALĂ BUCUREȘTI

 

  09.08.2018

Având în vedere finalizarea procedurii de derulare a concursului de proiecte de management organizat de Ministerul Culturii și Identității Naționale pentru Opera Națională București, în conformitate cu prevederile art. 20 alin. (4) din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare, comunicăm lista nominală a candidaților:

  • O.N.B. 1 – Antoniu Zamfir;

  • O.N.B. 2 – Fănel Ignat;

  • O.N.B. 3 – Luca Gabriel.

În conformitate cu prevederile art. 20, alin. (1) din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare, domnul Antoniu Zamfir, în calitate de candidat, a depus contestație asupra modului de respectare a procedurii privind organizarea și desfășurarea concursului.

În urma analizării și soluționării contestației, comisia de soluționare a contestațiilor a admis în parte contestația depusă de domnul Antoniu Zamfir.

Ministerul Culturii și Identității Naționale va relua procedura de organizare a concursului de proiecte de management pentru Opera Națională București.

 

 Secretariatul comisiei de concurs