Mergi la conţinutul principal

CultIn

Programul CultIn a fost inițiat de Ministerul Culturii în 2016. Programul se adresează antreprenorilor ce își desfășoară activitatea în domeniul industriilor culturale și creative, inițiativelor personale organizate în companii, hub-uri, incubatoare de proiecte și afaceri, studiouri de creație, care au potențialul de a genera prosperitate prin valorificarea proprietății intelectuale.

Bugetul total alocat unei sesiuni de selecție a ofertelor culturale din cadrul Programului CultIn este de 500.000 lei. Domeniile culturale pentru care solicitanții pot depune oferte în vederea obținerii de finanțări nerambursabile sunt: arhitectură, meșteșuguri, design (grafic, vestimentar, de produs etc.), media digitale și organizare în comunități creative (huburi culturale).


Programul acordă o atenție deosebită acelor proiecte care identifică și se adresează industriilor culturale și creative dominante din localitățile și regiunile de unde provin solicitanții de finanțare și care valorifică cu precădere resursele creative locale.

Contact:

Direcția Creație Contemporană și Cultură scrisă

CultIn