Mergi la conţinutul principal

CULTIN 2016 | Rezultatul preliminar al selecției ofertelor culturale

Rezultatul preliminar al selecției ofertelor culturale în vederea acordării de finanțări nerambursabile, pentru anul 2016, în cadrul Programului CULTIN

 

Ministerul Culturii publică rezultatele evaluării ofertelor culturale depuse în cadrul Programului CULTIN 2016, dedicat sectorului industriilor culturale și creative.  Au fost depuse 41 de oferte culturale dintre care 26 au fost supuse evaluării, celelalte 15 fiind respinse administrativ.

 

Lista ofertelor culturale evaluate este disponibilă aici,  lista celor respinse administrativ aici.

 

Rezultatele finale vor fi publicate după rezolvarea contestațiilor, perioada de depunere a acestora fiind cuprinsă între 7 și 9 septembrie 2016 ora 14:30. Contestațiile se vor depune în format fizic la Registratura Ministerului Culturii sau pe e-mail la adresa cabinetsga@cultura.ro, urmând ca lista finală a ofertelor culturale declarate câștigătoare, care vor primi finanțare, să fie aprobată prin ordin al ministrului culturii și publicată pe pagina de Internet a Ministerului Culturii, până pe data de 20 septembrie a.c.

 

Ofertele culturale declarate câștigătoare vor primi finanțare în ordinea punctajului obținut până la epuizarea bugetului programului CULTIN, în conformitate cu art. 22, alin (2) din cadrul Normelor metodologice privind procedura de selecție a ofertelor culturale în cadrul Programului CultIN în vederea acordării de finanțări nerambursabile pentru anul 2016, inclusiv procedura de organizare și funcționare a comisiilor aferente.