Mergi la conţinutul principal

Formular de înregistrare la conferința de lansare a Programului CULTURA SEE 2014 - 2021

Formular de înregistrare la conferința de lansare a Programului CULTURA SEE 2014 - 2021

 Unitatea de Management a Proiectului din cadrul Ministerului Culturii și Identității Naționale, în calitate de Operator de Program, organizează miercuri, 20 iunie a.c., evenimentul de lansare a Programului PA14 „Antreprenoriat cultural, patrimoniu cultural și schimb cultural” finanțat prin Granturile SEE 2014-2021. Conferința va avea loc începând cu ora 11:00 în sala „Aulă” din cadrul Ministerului Culturii și Identității Naționale, B-dul Unirii nr. 22, sector 3, București. Obiectivul general al Programului îl reprezintă consolidarea dezvoltării economice și sociale prin cooperare culturală, antreprenoriat cultural și managementul patrimoniului cultural.

Pentru a participa, vă rugăm să completați și să transmiteți prezentul formular până vineri, 15 iunie a.c., ora 12:00.  Vor fi selectați primii 300 de participanți care au completat Formularul de înregistrare. Participanții vor primi pe e-mail o invitație. Atenție! Nu se asigură transportul/cazarea participanților.

Disclaimer: Protejarea securității și confidențialității datelor dumneavoastră personale este în conformitate cu prevederile Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (GDPR). Prin completarea și transmiterea prezentului formular vă dați acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul participării la evenimentul de lansare a Programului „Antreprenoriat cultural, patrimoniu cultural și schimb cultural”, precum și în vederea informării directe ulterioare cu privire la derularea Programului. În cazul în care doriți să vă ștergem datele personale din baza noastră de date, vă rugăm să ne transmiteți o solicitare la adresa de email office@ro-cultura.ro.