Mergi la conţinutul principal

OPORTUNITĂȚI: Citadel Festival Music and Singing, Cairo, 18-31 august 2019

În perioada 18-31 august 2019, Ministerul Culturii din Egipt organizează, la Cairo, cea de-a XXVIII-a ediție a Citadel Festival for Music and Singing. România poate participa la festival cu un grup de muzică sau dans care să aibă cel mult 12 membri.

Cazarea, masa, transferul aeroport-hotel-aeroport și transportul intern al artiștilor va fi suportat de către partea egipteană. Grupul va trebui să își asigure transportul internațional, asigurarea medicală și să își procure viza turistică.*

Pentru detalii, vă rugăm să consultați documentele din anexă. Mai multe informații pot fi furnizate de către organizatori la următoarele date de contact: citadelfestival28@gmail.com, tel: +20237485603, whatsapp: +201092225104.

Menționăm faptul că termenul limită pentru înscrieri este 15 iulie 2019.

În cazul în care grupul este acceptat de către organizatori, vă rugăm să transmiteți un mail de informare către Ministerul Culturii și Identității Naționale la adresa driae@cultura.ro. Mult succes!

 

Documente anexate:

-Termeni și condiții

-Fișă de înscriere

 

* Viza turistică se poate obţine la aeroport, contravaloarea colantului de viză fiind achitată pe loc, sau la sediul Ambasadei Republicii Arabe Egipt în România, costul acesteia fiind de aproximativ 25 USD.