Mergi la conţinutul principal

Organizarea și desfășurarea analizei noului proiect de management al domnului Valeriu-Cristian HADJI-CULEA

 

Organizarea și desfășurarea analizei noului proiect de management al domnului Valeriu-Cristian HADJI-CULEA, manager al Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri” din Iași, care a obţinut, în urma evaluării finale, nota 9,55

 

În baza prevederilor articolului 8, litera m) din Regulamentul pentru organizarea și desfășurarea analizei noului proiect de management al domnului Valeriu-Cristian HADJI-CULEA, manager al Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri” din Iași, care a obţinut, în urma evaluării finale, nota 9,55, aprobat prin O.M.C.I.N. nr. 2643/2019, secretariatul comisiei constituite în vederea analizei noului proiect de management al domnului Valeriu-Cristian HADJI-CULEA, desemnat prin O.M.C.I.N. nr. 2759/2019, comunică rezultatul obținut în prima etapă – analiza noului proiect de management: 8,85.

Etapa a doua - susţinerea noului proiect de management în cadrul unui interviu, va avea loc luni,12.08.2019, la sediul Ministerului Culturii și Identității Naționale, etajul 3, camera 328, începând cu ora 10:00.

Conform prevederilor art. 9 alin. (9) din Regulament, ,,persoanele care doresc să asiste la etapa interviului[1] vor depune o solicitare în acest sens la secretariatul comisiei de concurs, în care vor preciza datele personale de identificare, cu cel puţin 3 ore înainte de desfăşurarea acestuia. Persoanele care asistă în acest mod la etapa interviului nu au dreptul să intervină în cadrul discuţiilor şi/sau să înregistreze pe orice suport fizic modul de derulare a interviului”.

 

Solicitările menționate mai sus vor fi transmise prin e-mail, la adresa: managementcultural@cultura.ro.

 

Secretariatul comisiei

 

[1] Ministerul Culturii și Identității Naționale, în funcție de solicitări, poate restricționa accesul persoanelor care doresc să asiste la etapa interviului, în funcție de spațiu, condițiile tehnice și logistice disponibile.