Mergi la conţinutul principal

Participare a Ministrului Culturii la conferința "Consolidarea cooperării europene prin intermediul coproducțiilor "

Ministrul Culturii și Identității Naționale, Valer-Daniel Breaz, va deschide în data de 18 martie 2019 la ora 9.30, la Athénée Palace Hilton București, conferința "Consolidarea cooperării europene prin intermediul coproducțiilor".

Evenimentul este organizat de Ministerul Culturii și Identității Naționale – Unitatea de Management a Proiectului cu sprijinul Comisiei Europene, în contextul Președinției României la Consiliul UE și se adresează profesioniştilor din industria cinematografică internațională.

Conferința își propune să prezinte elementele fundamentale care au contribuit la crearea actualului peisaj cinematografic al coproducțiilor și să exploreze noi modalități de colaborare în vederea creșterii competitivității sectorului audiovizual european și valorificării producțiilor europene de calitate.

Precizăm că în ceea ce privește înregistrarea reprezentanților mass media la acest eveniment, persoanele care nu s-au acreditat deja prin intermediul site-ului oficial al Președinției României la Consiliul Uniunii Europene,www.romania2019.eu, o mai pot face până duminică, 17 martie a.c., la biroul Serviciului de Protecție și Pază din incinta Palatului Parlamentului (str. Izvor, nr. 2-4, intrarea A3 S2).