Mergi la conţinutul principal

Proiect de Hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2019 pentru Societatea Studioul Cinematografic „Animafilm” S.A., aflată sub autoritatea Ministerului Culturii și Identității Naționale

În temeiul Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, Ministerul Culturii și Identității Naționale supune dezbaterii publice proiectul de Hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2019 pentru Societatea Studioul Cinematografic „Animafilm” S.A., aflată sub autoritatea Ministerului Culturii și Identității Naționale.

În conformitate cu dispoziţiile alin. (4) al art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, propunerile și observațiile referitoare la proiectul de act normativ supus dezbaterii, pot fi transmise în scris pe adresa Ministerului Culturii si Identitatii Nationale, B-dul Unirii nr. 22, sector 3, București, pe fax, la nr. 021/222.85.43 sau la adresa de e-mail legislativ@cultura.ro, până la data 18.10.2019.

Fișiere atașate:

- proiect H.G.;

- Anexă;

- Nota de fundamentare.