Mergi la conţinutul principal

Rezultatele primei etape a analizării proiectului de management|Teatrul Maghiar de Stat din Cluj-Napoca

Organizarea și desfășurarea analizei noului proiect de management al domnului Gábor TOMPA, manager al Teatrului Maghiar de Stat din Cluj-Napoca, care a obținut în urma evaluării finale nota 9,85

 

În baza prevederilor articolului 8, litera m) din O.M.C. nr. 2652/2016 privind aprobarea Regulamentului pentru organizarea și desfășurarea analizei noului proiect de management al domnului Gábor TOMPA, manager al Teatrului Maghiar de Stat din Cluj-Napoca, secretariatul comisiei constituite în vederea analizării noului proiect de management al domnului Gábor TOMPA, desemnat prin O.M.C. nr. 2724/2016, comunică rezultatul obținut în prima etapă – analizarea noului proiect de management: 9,92.

 

Susținerea noului proiect de management în cadrul unui interviu – etapa a doua, va avea loc marți, 13.09 2016, la sediul Ministerului Culturii, etaj V, camera 528, începând cu ora 12:30.

 

Conform prevederilor art. 9, alin. (9) din Regulamentul pentru organizarea și desfășurarea analizei noului proiect de management al domnului Gábor TOMPA, manager al Teatrului Maghiar de Stat din Cluj-Napoca, ,,persoanele care doresc să asiste la etapa interviului vor depune o solicitare în acest sens la secretariatul comisiei de concurs, în care vor preciza datele personale de identificare, cu cel puțin 3 ore înainte de desfășurarea acestuia. Persoanele care asistă în acest mod la etapa interviului nu au dreptul să intervină în cadrul discuțiilor și/sau să înregistreze pe orice suport fizic modul de derulare a interviului’’.

 

Solicitările menționate vor fi transmise prin email, la adresa  managementcultural.mc@gmail.com.

 

Secretariatul comisiei de concurs