Mergi la conţinutul principal

Rezultatul primei etape a analizării proiectului de management|Centrul de Cultură „George Apostu”

 

Organizarea și desfășurarea analizării noului proiect de management al domnului Gheorghe POPA, manager al Centrului de Cultură „George Apostu” din Bacău, care a obținut în urma evaluării finale nota 9,04

 

În baza prevederilor articolului 8, litera m) din O.M.C. nr. 2560/2016 privind aprobarea Regulamentului pentru organizarea și desfășurarea analizării noului proiect de management al domnului Gheorghe Popa, manager al Centrului de Cultură „George Apostu” din Bacău, secretariatul comisiei constituite în vederea analizării noului proiect de management al domnului Gheorghe Popa, desemnat prin O.M.C. nr. 2626/2016, comunică rezultatul obținut în prima etapă – analizarea noului proiect de management: 9,35.

 

Susținerea noului proiect de management în cadrul unui interviu – etapa a doua, va avea loc în ziua de joi, 11 august 2016, la sediul Ministerului Culturii, etaj V, camera 528, începând cu ora 11:00.

 

Conform prevederilor art. 9, alin. (9) din Regulamentul pentru organizarea și desfășurarea analizării noului proiect de management al domnului Gheorghe Popa, manager al Centrului de Cultură „George Apostu” din Bacău, persoanele care doresc să asiste la etapa interviului vor depune o solicitare în acest sens la secretariatul comisiei de concurs, în care vor preciza datele personale de identificare, cu cel puțin 3 ore înainte de desfășurarea acestuia. Persoanele care asistă în acest mod la etapa interviului nu au dreptul să intervină în cadrul discuțiilor și/sau să înregistreze pe orice suport fizic modul de derulare a interviului’’.

 

Solicitările menționate vor fi transmise prin email, la adresa  managementcultural.mc@gmail.com.

 

Secretariatul comisiei