Mergi la conţinutul principal

Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina

Ministrul Culturii și Identității Naționale, Valer-Daniel Breaz, a semnat astăzi, 14 decembrie a.c., alături de Ministrul Afacerilor Externe și Expatriaților din Palestina, E.S. Riad Malki, Programul de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina. 

Cu acest prilej, cele două părți au reiterat angajamentul de a menține și de a consolida relațiile bilaterale și perspectivele de cooperare culturală dintre România și Palestina, prin implementarea de programe și activități comune. 

Semnarea tratatului a avut loc în contextul celei de-a treia reiuniuni a Comitetului Interguvernamental româno-palestinian ce a avut loc în București, la sediul Ministerului Afacerilor Externe și a fost co-prezidată de miniștrii afacerilor externe ai celor două state, Teodor Meleșcanu și Riad Malki. În cadrul întrunirii a fost reconfirmat angajamentul României pentru continuarea proiectelor și pentru diversificarea cadrului juridic bilateral. 

Pe lângă semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina, a avut loc și semnarea Protocolului de cooperare în domeniul educației între Ministerul Educației Naționale din România și Ministerul Educației din Palestina.

Galerie de imagini