Mergi la conţinutul principal

Vizită de lucru a Ministrului Culturii în Timișoara

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a efectuat astăzi o vizită de lucru în municipiul Timișoara.

În cadrul acestei vizite, Ministrul Gheorghiu a participat la conferința de presă ce a anunțat semnarea parteneriatului pentru mobilitate între Asociația Timișoara 2021 - Capitala Europeană a Culturii (ATCEC) și un important producător de automobile. Prin acest parteneriat va fi pusă la dispoziția ATCEC o flotă de automobile, autoutilitare și autocare pentru logistică, transportul oficialităților, al invitaților și al echipamentelor în cadrul programului cultural Timișoara 2021.

Parteneriatul a fost semnat de către domnul Horațiu Rada, președintele ATCEC și de domnul Michael Schmidt, în prezența domnului Marilen-Gabriel Pirtea, rectorul Universității de Vest Timișoara și a Ministrului Culturii. 
Bogdan Gheorghiu: „Sunt fericit ca astăzi să mă aflu aici, în Capitala democrației, Capitala Revoluției și viitoarea Capitală Europeană Culturală. Vă asigur că instituția pe care o reprezint va depune toate eforturile pentru ca acest program să primească finanțarea de care este nevoie și să funcționeze la potențialul său maxim.”

În continuare, ministrul Gheorghiu a participat la o ședință de lucru la Primăria Municipiului Timișoara împreună cu primarul Timișoarei, Nicolae Robu și cu domnul Marilen-Gabriel Pirtea, în cadrul căreia s-a discutat despre buna colaborare dintre Ministerul Culturii și Primăria Municipiului Timișoara.

Galerie de imagini